Με πολυετή εμπειρία στην εστίαση και τη φιλοξενία, ο Σωτήρης Ευαγγέλου αναλαμβάνει εξολοκλήρου τον σχεδιασμό και την επιμέλεια ενός εστιατορίου, από την δημιουργία του μενού ως την αξιολόγηση και εκπαίδευση του προσωπικού.
Η θητεία του στις κουζίνες εμβληματικών εστιατορίων και ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, οι συνεργασίες του με σπουδαίους σεφ και οι διεθνείς διακρίσεις του, συνθέτουν την ενσταλαγμένη γνώση ενός επαγγελματία.
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου όχι μόνο παρέχει συμβουλές σε επαγγελματίες του χώρου, αλλά καθοδηγεί και αυτούς που, ως λάτρεις της γαστρονομίας, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση.