Το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, απέσπασε βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με βαθμολογία 14,5/20, υψηλότερη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.
Η μπριγάδα του Σωτήρη Ευαγγέλου, όπως και όλο το προσωπικό του «Makedonia Palace» επένδυσαν το σύνολο της ενέργειάς τους στην επιτυχία της βραδιάς, αποδεικνύοντας ότι η Θεσσαλονίκη έχει και τη δυναμική, και τη θέληση, αλλά και το ανθρώπινο κεφάλαιο για να παράσχει υπηρεσίες φιλοξενίας και εστίασης στο υψηλότερο επίπεδο, με το εμβληματικό ξενοδοχείο στην Νέα Παραλία της πόλης, να αποτελεί μια ναυαρχίδα του είδους.