Οι μερακλήδες χαίρονται και οι γκουρμέ γιορτάζουν την πεμπτουσία του πατσά και το διασκεδάζουν. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, φανατικός του είδους, του πλέκει το εγκώμιο, ενώ ταυτόχρονα σεφ απ’ όλη την Ελλάδα τον τιμούν δεόντως!
Ποιος να το πίστευε ότι θα υπήρχε μια παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στην απόλαυση και στο γιορτάσι του πατσά, καλώντας μας να αποδώσουμε τιμές σε αυτήν την τόσο παρεξηγημένη λιχουδιά κάθε χρόνο στις 24/10; Κι όμως, την ξεκίνησαν Βρετανοί και, απ’ ό,τι φαίνεται, η δημοφιλία της ανεβαίνει σιγά σιγά. Ξέρω, πολλοί είναι έτοιμοι να αναφωνήσουν: «Μα τι λέει ο άνθρωπος». Kι όμως... Μιλώντας με τους σεφ καλών και fine dining εστιατορίων και παρακινώντας τους να τον βάλουν στο μενού τους, τουλάχιστον την ημέρα της γιορτής του, τελικά υπήρξε τεράστια ανταπόκριση. Ο Σωτήρης Ευαγγέλου, μάλιστα, αποφάσισε να τον τιμήσει με ένα διήμερο ειδικό αφιέρωμα στις 24-25 του μηνός στο πολυτελές «Makedonia Palace» στη Θεσσαλονίκη.