Σιγά σιγά δημιουργείται ένα άτυπο Greek Tripe Tribe, που οδηγεί την μπιστρονομία και το fine dining σε νέα νερά εξοικείωσης... με τον πατσά. Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα του πολλοί σεφ τού πλέκουν το εγκώμιο.
Υπάρχουν πολλοί ανοιχτόμυαλοι μερακλήδες τελικά σ’ αυτήν τη χώρα! Μετά την επιτυχία της πρωτοβουλίας που ανέλαβα πέρυσι για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Μέρας του Πατσά (24/10), όντας φαν αυτής της very punk λιχουδιάς, προσκάλεσα πολλούς σεφ να συμμετέχουν και φέτος σ’ αυτή την κίνηση και η ανταπόκριση ήταν ενθουσιώδης. Σιγά σιγά δημιουργείται ένα άτυπο Greek Tripe Tribe, που οδηγεί την μπιστρονομία και το fine dining σε νέα νερά εξοικείωσης. Δεν είναι εύκολο να πέσεις στη γοητεία του, αλλά αξίζει να τον δοκιμάσεις εκτός από την κλασική συνταγή, και σε άλλες ωραίες, πιο εύκολες εκδοχές. Αναρωτιέστε αν υπάρχουν;