Πολλοί με ρωτούν ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για τη διοίκηση μιας μεγάλης μπριγάδας.
Η μακρόχρονη εμπειρία μού έχει δείξει ότι δεν υπάρχει μία συνταγή που πρέπει να την ακολουθήσουμε όλοι οι chefs για να έχουμε επιτυχία. Όπως όταν μαγειρεύουμε την ίδια συνταγή για ένα πιάτο και ο καθένας μας διαφορετικό φαγητό βγάζει, κάπως έτσι είναι και το διοικητικό κομμάτι σε μια μεγάλη κουζίνα. Ο κάθε chef ακολουθεί τα δικά του "πιστεύω", τα οποία έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα του, την προσωπικότητά του που βγάζει σαν άνθρωπος. Δεν είναι όλοι το ίδιο.
Πώς ο σεφ μπορεί να γίνει δάσκαλος;