Μερίδες
6
Προετοιμασίας
15'
Αναμονής
60'
Μαγειρέματος
15'
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ, τα αναμιγνύουμε καλά και βάζουμε τη σάλτσα στο ψυγείο έως ότου ετοιμάσουμε τα μπιφτέκια μας.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί μέσα σε ένα μπωλ και αφήνουμε το μείγμα μας να “σταθεί” στο ψυγείο για 1 ώρα. Κατόπιν βγάζουμε τον κιμά από το ψυγείο, τον πλάθουμε σε 6 μπιφτέκια και τα ψήνουμε στο γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία.
Απλώνουμε πάνω στα ψωμάκια το ντιπ, το μαρούλι, τη ντομάτα και το μπιφτέκι και κλείνουμε με το ψωμάκι.
Σερβίρουμε συνοδεύοντας με τηγανιτές πατάτες.