Μερίδες
4
Προετοιμασίας
15'
Αναμονής
3:00
Μαγειρέματος
45'
Βράζουμε τις baby πατάτες σε αλατισμένο νερό για 10’ έως ότου μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε και τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τις πατάμε ελαφρά ώστε να σπάσουν χωρίς να διαλυθούν και να χαλάσει το σχήμα τους.
Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο δενδρολίβανο και το ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο γκριλ στους 180οC μέχρι να ροδίσουν.
Χτυπάμε τα υλικά σε ένα μπωλ με ένα σύρμα (σόγια, μηλόξυδο, κέτσαπ, ζάχαρη, ελαιόλαδο, σκόρδο και πάπρικα). Μαρινάρουμε τις πανσέτες και τις αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Αφού ζεσταθεί καλά η σχάρα μας τις ψήνουμε για 4΄ - 5΄ από την κάθε πλευρά.
Συνοδεύουμε τις πανσέτες μας με τις τσακιστές πατάτες.