Μερίδες
4
Προετοιμασίας
10'
Μαγειρέματος
20'
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει, αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε να πάρει ωραίο χρώμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο σωτάρουμε και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγομαγειρευτεί.
Όταν εξατμιστεί η υγρασία και πάρει χρώμα το κρέας, προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά, τη φρέσκια και την ξερή ρίγανη, το χυμό και τη φλοίδα του λεμονιού και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τη τηγανιά μας ζεστή με φρυγανισμένο ψωμί.