Μερίδες
4
Προετοιμασίας
10'
Μαγειρέματος
-
*Μπορείτε να αντικαταστήσετε το kale με 120 γρ. πράσινα σαλατικά που να περιέχουν και φύλλα από σπανάκι.
Πρώτα ετοιμάζουμε dressing της σαλάτας, χτυπώντας όλα τα υλικά στο blender για 2’.
Ψιλοκόβουμε τα φύλλα του kale ανακατεύοντας τα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 1 πρέζα αλάτι ώστε να μαλακώσουν λίγο και να αλλάξει το χρώμα τους.
Βάζουμε το kale και όλα τα υλικά σε ένα μπωλ ανακατεύοντας τα ώστε να αναμιχθούν καλά και δέσουν τα αρώματα.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με το dressing, γαρνίρουμε με τον ηλιόσπορο και σερβίρουμε αμέσως.