Μερίδες
4
Προετοιμασίας
20'
Μαγειρέματος
30'
Σε μια επιφάνεια εργασίας χτυπάμε με έναν μπάτη τα στήθη του κοτόπουλου να λεπτύνουν και τα αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα φιλέτα για 2΄-3΄από κάθε πλευρά να πάρουν χρώμα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια, προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι και το δεντρολίβανο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 2΄επιπλέον. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και κρατάμε τα φιλέτα σκεπασμένα ελαφρά με αλουμινόχαρτο σε ζεστό μέρος. Τα κόβουμε σε λεπτές φέτες για το σερβίρισμα.
Στο μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Τα ρίχνουμε στο ίδιο σκεύος που έβρασαν, τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι και τα ανακατεύουμε με μια σπάτουλα για να μην κολλήσουν. Τα αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε όλα τα υλικά του dressing στο multi μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε τα ζυμαρικά, το καλαμπόκι, το μπρόκολο, το σέλερι και τοποθετούμε από επάνω τις λεπτές φέτες κοτόπουλο. Περιχύνουμε με το dressing και αλατοπιπερώνουμε.