Μερίδες
4-6
Προετοιμασίας
20'
Μαγειρέματος
2:30'
Σε ένα ταψί βάζουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, την κάπαρη, τις ελιές, το πιπέρι, αλατίζουμε, προσθέτουμε τη ντομάτα και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το ταψί στο μάτι της κουζίνας να πάρει μία βράση για 10’. Στη συνέχεια βάζουμε το ψάρι πάνω από τις πατάτες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους στους 180οC για 30’.
Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό μόλις το βγάλουμε από το φούρνο ραντίζοντας το με λίγο παρθένο ελαιόλαδο.