Μερίδες
4
Προετοιμασίας
30'
Μαγειρέματος
30'
Αφού αλατίσουμε τα μπαρμπούνια, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και τηγανίζουμε τα μπαρμπούνια πρώτα με το δέρμα και μετά από το λευκό τους μέρος έως ότου ροδίσουν ελαφρά και τα αφαιρούμε από το τηγάνι.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το σκόρδο ψιλοκομμένο και το δενδρολίβανο και τα σωτάρουμε για 2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύδι, βάζουμε αλάτι και πιπέρι και μόλις δέσει η σάλτσα βάζουμε πάλι στο τηγάνι τα μπαρμπούνια να δέσουν με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε σε πιατέλα τα ψάρια και βάζουμε την σάλτσα από επάνω και γαρνίρουμε με φρέσκο δενδρολίβανο.