chef sotiris evaggelou sign

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΦ

«Δεν υπάρχει τοπική κουζίνα, χωρίς τα τοπικά προϊόντα».

Ο Σωτήρης Ευαγγέλου σε κάθε περίσταση τονίζει τη σημασία της αξιοποίησης των ξεχωριστών Ελληνικών προϊόντων. Σέβεται τη πρώτη ύλη, γι’ αυτό δίνει μεγάλη έμφαση στο να επιλέγει τα πιο φρέσκα και τα πιο εκλεκτά προϊόντα, που δίνει απλόχερα η φύση.

Από τις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας μέχρι τα νησιά, η μαγειρική φιλοσοφία του συνοψίζεται στη δημιουργική Ελληνική κουζίνα, η οποία δικαίως έχει εξελιχθεί μέσω σύγχρονων γαστρονομικών τεχνικών τα τελευταία χρόνια.