23 Δεκεμβρίου 2016

Συμβουλές για γαλοπούλα αξέχαστη

Ο Σωτήρης Ευαγγέλου, ένας από τους σημαντικότερους έλληνες σεφ, για τον οποίο μιλούν τιμητικά άπαντες οι συνάδελφοί του, μας υποδέχεται στην πιο κομψή τραπεζαρία της Αθήνας, στο θρυλικό Tudor Hall.

Tο εστιατόριο του King George, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, με την υπέροχη θέα στην πλατεία Συντάγματος και την Ακρόπολη, υπήρξε ένα από τα πρώτα πόστα του καλού σεφ που ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο

< πίσω σε όλα τα νέα