23 Ιανουαρίου 2018

Σωτήρης Ευαγγέλου: Ο άνθρωπος που προχώρησε τη γαστρονομία της Θεσσαλονίκης

Πριν είκοσι δυο χρόνια εργαζόμουν για το περιοδικό Μετρό όπου έγραφα και για εστιατόρια της πόλης.

Η Αγνή Τσάρα με κάλεσε στην Πορφύρα του ενάτου ορόφου του MaKedonia Palace. Τη λέξη υψηλή γαστρονομία δεν την είχα βάλει ακόμα στο λεξικό μου. Μέχρι εκείνη τη νύχτα. Το όνομα του Σεφ δεν το ξέχασα ποτέ. Ήταν η αποκάλυψη που έψαχνα. Τον συνάντησα ξανά ένα ηλιόλουστο πρωϊνό, αυτές τις ημέρες, στο ίδιο ξενοδοχείο. Και του ζήτησα να μου μιλήσει για όλα εκείνα που κουβαλά.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο

< πίσω σε όλα τα νέα