O Σωτήρης Ευαγγέλου σερβίρει ένα πλούσιο Ελληνικό τραπέζι, ενώ ο Γεράσιμος Θύμνιος προτείνει κρασιά από τη Βόρεια Ελλάδα για το ιδανικό «πάντρεμα» φαγητού και οίνου.
Δώδεκα ετικέτες από τον αμπελώνα της Βόρειας Ελλάδας, συνδυάζονται με τις γεύσεις του chef Σωτήρη Ευαγγέλου, προσφέροντας μια ξεχωριστή οινογαστρονομική εμπειρία. Εκλεκτά ελληνικά κρασιά από την Καβάλα, τη Δράμα,την Επανομή, τις Πλαγιές Μελιτώνα στην Χαλκιδική μέχρι την Νάουσα, την Πιερία, το Αμύνταιο, τα Σέρβια Κοζάνης και το Βελβεντό –προτάσεις του Μaitre Γεράσιμου Θύμνιου– συναντούν συνταγές που θα γεμίσουν με γεύσεις και μυρωδιές το κυριακάτικο τραπέζι μας.