11 Μαρτίου 2021

Συνέντευξη στο Symposium.news

Ένας εξαίρετος chef με δικό του μαγειρικό ύφος και μια προσωπικότητα που εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό.

Έχει διανύσει μια πλούσια επαγγελματική πορεία και θεωρείται πλέον από τους πιο έμπειρους στον χώρο των εστιατορίων ξενοδοχείων. Μαθήτευσε στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι και στη συνέχεια επιλέχθηκε να εργαστεί σε εστιατόρια του ομίλου στο Μονακό, στη Μασσαλία, στη Προβηγκία, στο Παρίσι στο Plaza Athenee κ.α.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο

< πίσω σε όλα τα νέα