Μερίδες
8
Προετοιμασίας
10'
Μαγειρέματος
45'
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο με τη σοκολάτα.
Κατόπιν ρίχνουμε το βούτυρο με τη σοκολάτα στον κάδο του μίξερ και μετά από λίγο προσθέτουμε και το αλεύρι, αφού το έχουμε κοσκινίσει. Συνεχίζουμε το χτύπημα έως ότου ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί 30 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 οC για 2’ και στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στου 120ο και ψήνουμε για ακόμη 35’.
Σερβίρουμε το κέικ ζεστό.