Μοσχάρι Ταρτάρ του Σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου

ΜΟΣΧΑΡΙ ΤΑΡΤΑΡ

Μερίδες

4-6

Προετοιμασίας

15'

Μαγειρέματος

-

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα και με 2 πιρούνια τα ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν. Δοκιμάζουμε και σερβίρουμε σε ατομικά πιάτα με φρυγανισμένα ψωμάκια.

Το μοσχάρι ταρτάρ μπορεί να σερβιριστεί είτε με μια πλούσια πράσινη σαλάτα είτε με πατάτες τηγανητές είτε σκέτο όπως προτείνεται στη συνταγή.

< πίσω σε όλες τις συνταγές