Μερίδες
4-6
Προετοιμασίας
30'
Μαγειρέματος
1:30'
Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά με το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί θωρακίζουμε το κοτόπουλο απ’ όλες τις πλευρές. Το αφαιρούμε από την κατσαρόλα, προσθέτουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε μέχρι να γυαλίσουν και ξαναβάζουμε μέσα στην κατσαρόλα το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε το δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι και βάζουμε νερό, αρκετό για να καλύπτει το φαγητό. Δίνουμε μια δυνατή βράση, σκεπάζουμε και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για περίπου 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά.
Διαλύουμε τη μουστάρδα με τον χυμό λεμoνιού, ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα ανακινώντας ελαφρά, ώστε να ενσωματωθούν καλά τα υλικά. Συνεχίζουμε μέχρι να πάρει ακόμα μία βράση. Κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά, αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10’ και σερβίρουμε.