Μερίδες
6
Προετοιμασίας
30'
Μαγειρέματος
45'
Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι και τα κολοκυθάκια. Τα κολοκυθάκια αν είναι μικρά τα χρησιμοποιούμε ολόκληρα διαφορετικά τα κόβουμε σε φέτες.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα σοτάρουμε σε έναν ταβά με το ελαιόλαδο. Αφού ροδίσουν προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και το σπανάκι.
Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό, αλατοπιπερώνουμε, δυναμώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τον ταβά και μαγειρεύουμε για περίπου 10’.
Στη συνέχεια ξεσκεπάζουμε τον ταβά και τοποθετούμε προσεκτικά τα ψάρια με το δέρμα προς τα επάνω. Προσθέτουμε το μαϊντανό και τον άνηθο και τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 20’ -30’.
Στο τέλος προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού ανακινώντας ελαφρά τον ταβά.
Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.