Μερίδες
4-6
Προετοιμασίας
10'
Μαγειρέματος
20'
Βάζουμε το σαλάχι και τα υπόλοιπα υλικά σε μία κατσαρόλα. Συμπληρώνουμε νερό μέχρι το σημείο που να σκεπάζει το ψάρι. Μόλις πάρει βράση ξαφρίζουμε σχολαστικά και αφήνουμε να βράσει για 10-15 λεπτά.
Αφήνουμε το ψάρι για 5 λεπτά να κρυώσει και αφαιρούμε το δέρμα. Βγάζουμε το κρέας από τα κόκκαλα με το πιρούνι και το τοποθετούμε σε μία πιατέλα.
Για το ντρέσινγκ, χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί, περιχύνουμε το ψάρι και σερβίρουμε.