ΚΡΟΥΤΟΝ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ

Μερίδες

-

Προετοιμασίας

5'

Μαγειρέματος

25'

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τους κύβους από το ψωμί σε ένα μπωλ και προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.

Τοποθετούμε ένα τηγάνι με χοντρό πάτο σε χαμηλή φωτιά και μόλις ζεσταθεί βάζουμε τα κρουτόν και ανακατεύουμε συχνά έως ότου ροδίσουν.

Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι σε προθερμασμένο φούρνο στους 100οC για περίπου 20’ ώστε να στεγνώσουν τελείως και να παραμείνουν τραγανά.

Αφού κρυώσουν καλά διατηρούνται σε ξηρό μέρος και σε αεροστεγές σκεύος τουλάχιστον για 1 εβδομάδα.

< πίσω σε όλες τις συνταγές