Μερίδες
1 λίτρο
Προετοιμασίας
10'
Μαγειρέματος
60'
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα μαζί με το κοτόπουλο και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για περίπου 1 ώρα. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος ξαφρίζουμε συχνά.
Στη συνέχεια σουρώνουμε το ζωμό σε ψιλό σουρωτήρι ή τουλπάνι.
Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε αμέσως το ζωμό, μπορούμε να τον διατηρήσουμε στο ψυγείο για 3 ημέρες ή στην κατάψυξη για 2 μήνες.