ΖΩΜΟΣ ΨΑΡΙΟΥ

Μερίδες

1 λίτρο

Προετοιμασίας

10'

Μαγειρέματος

30'

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τα πλυμένα κόκαλα και το κεφάλι του ψαριού και όλα τα υλικά και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά. Ξαφρίζουμε συχνά και αφήνουμε να σιγοβράσει για τουλάχιστον 30΄.

Στη συνέχεια σουρώνουμε το ζωμό σε ψιλό σουρωτήρι ή τουλπάνι. Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε αμέσως το ζωμό, μπορούμε να τον διατηρήσουμε στο ψυγείο για 3 ημέρες.

< πίσω σε όλες τις συνταγές