Αυγά Καγιανά του Σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου

ΑΥΓΑ ΚΑΓΙΑΝΑ

Μερίδες

4

Προετοιμασίας

4'

Μαγειρέματος

15'

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι με χοντρό πάτο ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Μόλις το κρεμμύδι γυαλίσει προσθέτουμε τη τριμμένη ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά να σιγοβράσει η σάλτσα και πιει τα υγρά της για περίπου 10’ και στο τελείωμα προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο βασιλικό.

Σε ένα μπωλ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με ένα πηρούνι να αφρατέψουν και μόλις η σάλτσα είναι έτοιμη τα προσθέτουμε και ανακατεύουμε καλά.

Μόλις πήξουν τα αυγά σβήνουμε τη φωτιά και βάζουμε από επάνω τη θρυμματισμένη φέτα και σερβίρουμε αμέσως.

< πίσω σε όλες τις συνταγές