Κουνουπίδι Γιαχνί του Σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ

Μερίδες

4

Προετοιμασίας

10'

Μαγειρέματος

30'

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κουνουπίδι σε ομοιόμορφα κομμάτια και το πλένουμε πολύ καλά.

Σε μία ανοιχτή κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σωτάρουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο εώς ότου γυαλίσουν και προσθέτουμε το κουνουπίδι, το καρότο, το ντοματοπελτέ και τα μπαχαρικά.

Προσθέτουμε 1/2 λίτρο κρύο νερό, αλατοπιπερώνουμε το φαγητό και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 30΄.

Λίγο πριν σβήσουμε το φαγητό, προσθέτουμε το μαϊντανό.

< πίσω σε όλες τις συνταγές