Μπουγιουρντί του Σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου

ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ

Μερίδες

4

Προετοιμασίας

10'

Μαγειρέματος

15'

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Κόβετε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο (30x30) και από πάνω τοποθετείτε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος ίδιων διαστάσεων.

Ξεφλουδίζετε την ντομάτα και την κόβετε σε μικρά κυβάκια. Κόβετε την καυτερή πιπεριά σε λεπτές ροδέλες αφαιρώντας τα σπόρια.

Βάζετε στο κέντρο της λαδόκολλας τη φέτα, τα κυβάκια ντομάτας, την καυτερή πιπεριά και πασπαλίζετε με την πάπρικα και τη ρίγανη. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και τελειώνετε με το κασέρι Σοχού σε μικρά κυβάκια. Τυλίγετε με τη λαδόκολλα για να μη χυθούν τα ζουμιά και κλείνετε καλά με το αλουμινόχαρτο. Ψήνετε στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.

Βγάζετε το μπουγιουρντί από τον φούρνο, αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και το σερβίρετε στη λαδόκολλα συνοδεύοντας με φέτες φρυγανισμένου ψωμιού.

< πίσω σε όλες τις συνταγές