Μερίδες
4
Προετοιμασίας
10'
Μαγειρέματος
30'
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις χοντροκόβουμε.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σωτάρουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Ανακατεύουμε και μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε τις πατάτες, το ντοματοπελτέ και τα μπαχαρικά.
Προσθέτουμε νερό ίσα να σκεπάσει τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε το φαγητό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 30΄.
Tip Το φαγητό δεν το ανακατεύουμε γιατί σπάνε οι πατάτες, αλλά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος ανακινούμε την κατσαρόλα από τα χερούλια της για να μην κολλήσει το φαγητό.