Σκορδαλιά με Ψωμί και Καρύδια του Σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

Μερίδες

6

Προετοιμασίας

5'

Μαγειρέματος

5'

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το ψωμί, το σκόρδο και την καρυδόψιχα στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε. Σταδιακά προσθέτουμε το λάδι και στο τέλος το ξύδι και το λεμόνι.

Διορθώνουμε τη γεύση με το αλατοπίπερο και αφήνουμε τη σκορδαλιά να δέσει τουλάχιστον 1 ώρα πριν σερβίρουμε.

< πίσω σε όλες τις συνταγές